Fejning

VSK fejer efter alle hockey kampe og tjener dermed vigtige penge til klubben, så vi fortsat kan have ansat en professionel træner. Der er mulighed for at få en billet til kampen, når I skal feje. Det tager ca. 1-1,5 time at feje efter kampen.
 
Fejesystem (klik for at gå til medlemslogin eller gå ind via http://intra.vojensskøjteklub.dk)
 
 
Du tilmelder dig til fejning i intra.
Hvis du melder fra fejning i sidste øjeblik, så skal du sende en mail til klubben, så vi bliver opmærksomme på at der er sket framelding. Dvs at du både skal melde fra i intra og på mailen. Af hensyn og respekt for de øvrige der skal feje, så skal afbud ske så tidligt som muligt, så der kan nå at komme andre fejere på opgaven.
Hvis du har fået billetter tilsendt men alligevel ikke skal feje, så skal billetterne returneres på klubbens mail, så nye fejere kan få glæde af dem.
 
Hermed følger en vejledning til at hente bestilte indgangsbilletter:
1. gå ind i intra
2. gå ind under fejning
3. tryk på den aktuelle kamp
4. tryk på billet-linket, som ligger derinde.
 
 
For at løfte opgaven er vi nødt til at hjælpe hinanden, og derfor har skøjteklubben differentieret kontingent - se mere under kontingenter. I kan komme med op til 4 fejere til samme fejning og kan få tilsvarende antal billetter.
Hvis der er billetter til overs, så kan fejere bestille en ekstra billet efter først til mølle princip på vojensskoejteklub@gmail.com. Billetter skal bruges til ekstra hjælpere - f.eks. kan man tage sine børn med som ekstra hjælpere. BEMÆRK dog at man først kan tilmelde sig som fuldgyldig fejer, når man er mindst 14 år og kan løfte opgaven som en voksen. Unge der fejer skal helst følges med forældre og det er således forældrenes opgave at holde de unge i gang.
 
Medlemmet har altid ansvaret for at fejeopgaven løftes efter forskrifterne.

Hvis medlemmet vælger at få andre til at overtage fejeopgaven så er det medlemmets opgave grundigt at sætte hjælperne ind i fejemanualen og øvrig info omkring fejning, som står på hjemmesiden.
Hvis medlemmet vælger at finde fejere udenfor familie og vennekreds, så skal hjælperne som minimum være fyldt 18 år og uanset alder, så skal alle fejere kunne løfte opgaven som en voksen.
Fejeansvarlig har mulighed for efter fejningen at videreformidle til bestyrelsen, hvis nogen ikke har opfyldt sin opgave tilfredsstillende det kan f.eks. være hvis en fejer vælger at gå før opgaven er fuldført. Bestyrelsen beslutter herefter om det pågældende medlem kan opnå et kryds for fejningen.


Billetter og fejeopgave må ikke formidles på de sociale medier.  
Billetter kan af medlemmet videreformidles til hjælpere, der fejer, men må aldrig sælges.
Billetter bestilles og hentes af medlemmet i intra. Login og password er personlige og må aldrig videreformidles til andre.
 
HVIS du har spørgsmål til fejning så send en mail på klubmailen vojensskoejteklub@gmail.com
 
Alle klubbens medlemmer modtager en mail med brugernavn og adgangskode til intrasystemet, hvor alt omkring fejning koordineres og registreres. Har du ikke modtaget mailen, så tjek din junkmail eller spammail, da vi har oplevet, at mailen hos nogle ender der. Kan du stadig ikke finde din mail, så kontakt venligst Michael (Sarah Ravns far) på michael@mipsweb.dk
 
I vores fejesystem, som i kommer til ved at klikke på linket øverst, kan I se, hvilke kampe vi skal feje til. I kan også se, hvem der er tilmeldt fejning ved alle kampe, samt hvem der er fejeansvarlig.
Dem, der har bestilt billet, får billetten tilsendt pr. mail.
I kan stå tilmeldt til 2 kampe af gangen.
 
FEJEANSVARLIG 
Ved hver kamp er der en fejeansvarlig
Den fejeansvarlige har overblikket og har retten til at sætte alle andre igang. Den fejeansvarlige sørger for at fordele opgaverne fra start. Er man undervejs i tvivl om arbejdsopgaverne eller i tvivl om, hvad man skal gå igang med, så skal man gå til den fejeansvarlige. Den fejeansvarlige er også ansvarlig for at tjekke, at alle opgaver er udført og at fejeredskaber ryddes op.
Derudover kontrollerer den fejeansvarlige at de tilmeldte til kampen har fejet og godkender kampen i fejesystemet/ intra efter kampen.
Vojens Skøjteklub | Træningssted. SE Arena Vojens, 6500 Vojens  | Tlf.: 22230590